En la passada nit va celebrar-se, com estava previst, l'Acte d'Apertura de l'Any Vicentí de nostra Associació. El temple de Sant Nicolau es va omplir per a la celebració de l'Eucaristia presidida per Mossén Antonio Corbí,  en la participació de  la ´Capilla Musical de san Nicolás´. En acabant, es desenrollà el discurs d'apertura que pronuncià el cineaste En Juan Manuel Cotelo Oñate, que cridà a evangelisar des de qualsevol lloc.

honfirma2024

Foto: J. Ombuena

L'acte contà en l'assistència de l'Honorable Clavariesa de les festes Vicentines de 2024 Na Toña Játiva i Rams que firmà en el Llibre d'Or de l'Associació, representants de les Associacions vicentines, d'entitats culturals valencianes i d'atres Confraries de diferents festes religioses de nostra ciutat, ademés de numerós públic que volgué acompanyar-nos en la celebració.

soparclavariesa2024

Foto: J.V. Salas

Al finalisar l'Acte celebrarem un sopar en homenage a la Clavariesa Major de 2024, Na Marisa Sempere i Martínez, en el que els Clavaris, Clavarieses i Representants de les diferents Associacions vicentines, religioses i culturals el varen complimentar en una agradable velada vicentina.